MOTORBIKE TOURS is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar Noord Europa. Wij bieden volledig verzorgde reizen, die volgens uw wensen worden samengesteld. Hoewel onze roots in het Noorden van Europa liggen hebben wij inmiddels ons aanbod uitgebreid en behoren veel bestemmingen in Midden- en Zuid-Europa ook tot onze portefeuille. De mooiste routes, speciaal geselecteerde hotels en excursies worden door ons met de grootste zorg uitgekozen.   Neem eens een kijkje op onze labels Oldtimer Tours, Auto Tours en Eclipse Tours voor ons complete aanbod reizen. Tevens zijn wij al meer dan 20 jaar Generaal Agent in Nederland voor de Færøerse veerdienst maatschappij Smyril Line. Smyril Line onderhoudt de ferry verbinding tussen Denemarken, Færøer Eilanden en IJsland. Neem uw eigen voertuig mee aan boord en ontdek deze unieke bestemmingen.

TROLL TRAVEL is aangesloten bij het ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisorganisatoren) het SCR en het SGR. Alle boekingen vallen onder Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Medewerkers

Ons vaste en hechte team van ervaren reisspecialisten beschikt over een zeer uitgebreide kennis van alle Europese landen. Wij luisteren naar uw specifieke reisinteresses en combineren deze met onze lokale kennis en expertise, zodat we voor u een perfect op maat gemaakte reis kunnen aanbieden. Kwaliteit en deskundigheid zorgen voor een perfecte reisbeleving!

Presentatie en promotie

Hebt u interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij houden met u een oriënterend gesprek, maken vervolgens een routevoorstel en geven desgewenst een presentatie.

Neem contact met ons op

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ANVR-Certificaat

Troll Travel bv is aangesloten bij ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisorganisatoren), SCR (Stichting Calamiteitenfonds Reizen) en SGR. Alle boekingen vallen onder Stichting Garantiefonds Reisgelden.

IBI-certified-specialist-badge-3
FEHAC_FIVA_BFOV

Motorbike Tours is geassocieerd lid van FEHAC (Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs) en BFOV (Belgische Federatie voor Oude Voertuigen). FEHAC en BFOV zijn lid van FIVA.