Motorbike Tours staat jaarlijks op een aantal beurzen en evenementen in Nederland en België. Bij de stand kunt u kennis maken met onze medewerkers en uitgebreide informatie krijgen over het reisaanbod.

COVID-19

In verband met de situatie omtrent Covid-19 is het momenteel helaas niet mogelijk om aan beurzen deel te nemen. Uiteraard hopen wij u snel weer op een beurs te kunnen ontmoeten. We houden u via deze weg op de hoogte.

MOTORbeurs – Utrecht 2020

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van donderdag 20 t/m zondag 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijen vol occasions en is het mogelijk accessoires te scoren; van kleding tot handschoenen, van uitlaten tot navigatiesystemen en van motorhelmen tot gereedschap. Het is er allemaal. Ook Scandinavian Motorbike Tours is vertegenwoordigd. Je vindt ons in Hal 00, standnummer 000.

En dat is niet alles, MOTORbeurs Utrecht is natuurlijk pas compleet met een flinke dosis actie. Stuntshows, zelf rijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, live motorbuilds en motorsport. Het wordt één grote happening waar jij zeker bij wilt zijn!

Vakantiebeurs – Utrecht 2020

Vakantiebeurs Utrecht wordt gehouden in de Jaarbeurs van 16 tot en met 19 januari 2020. Wij zijn vertegenwoordigd als Generaal Agent van Smyril Line. Rederij Smyril Line verzorgt de verbinding per ferry tussen Denemarken, Færøer Eilanden en IJsland. U kunt de overtochten en complete pakketreizen met eigen auto of motor bij ons boeken. De nieuwe catalogus 2019 met tarieven, dienstregeling en reisarrangementen ligt voor u klaar! U vindt ons op de beursvloer bij IJsland, bij Noord-Europa.

50PlusBeurs – Utrecht 2020

50PlusBeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs van 15 september tot en met 19 september 2020, is ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 thema’s met informatie, entertainment en voordeel. Met 550 exposanten, workshops, proeverijen en presentaties. Maar ook optredens op podia met muziek, modeshow, dans en exposities. Dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. U vindt ons met standnummer 000 in Hal 00.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ANVR-Certificaat

Troll Travel bv is aangesloten bij ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisorganisatoren), SCR (Stichting Calamiteitenfonds Reizen) en SGR. Alle boekingen vallen onder Stichting Garantiefonds Reisgelden.

IBI-certified-specialist-badge-3
FEHAC_FIVA_BFOV

Motorbike Tours is geassocieerd lid van FEHAC (Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs) en BFOV (Belgische Federatie voor Oude Voertuigen). FEHAC en BFOV zijn lid van FIVA.