Exclusieve motorreizen voor de reislustige motorrijder

Motorbike Tours biedt voor iedereen exclusieve motorreizen voor elke bestemming inclusief de mooiste routes, speciaal geselecteerde hotels en bijzondere excursies. Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland en IJsland zijn in vele opzichten bijzondere bestemmingen. Rustig en ruim en dus uitermate geschikt voor reizen met uw motor.  Stille fjorden, bruisende watervallen, eindeloze hoogvlakten, ruige toppen, uitgestrekte bossen, visrijke meren, dromerige dalen, je vindt het hier allemaal.

Italië, Kroatië, Frankrijk en Spanje bieden warme lome dagen, glooiende lavendelvelden, olijfboomgaarden, pittoreske dorpjes en prachtige kustlijnen met een hemelsblauwe zee.  Op onze reizen naar Schotland en Engeland gaan traditie en folklore hand in hand. Een bezoek aan prachtige kastelen en mysterieuze meren sluiten we af met een heerlijke afternoon tea.

 Motorbike Tours… reisorganisatie met persoonlijke service!

 • Betrouwbare reisspecialist

  Jarenlange ervaring in Scandinavië & IJsland en overige Europese bestemmingen.

 • Kwaliteit en deskundigheid

  Kwaliteit en deskundigheid zorgen voor een perfecte beleving. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis van alle bestemming en zijn reeds vele jaren werkzaam in de reisbranche.

 • Volledig verzorgde reizen op maat

  Wij luisteren naar uw specifieke reisinteresses en combineren deze met onze lokale kennis en expertise, zodat we voor u een perfect op maat gemaakte reis kunnen aanbieden. Kwaliteit en deskundigheid zorgen voor een perfecte reisbeleving! Elke vervoerssoort is in te passen.

 • Prijs/kwaliteit

  Wij bieden u een goede verhouding in prijs/kwaliteit. Daarbij wordt rekening gehouden met uw wensen, de samenstelling van uw gezelschap en uw budget.

 • Bereikbaarheid: 24 uur per dag

  Naast een goede voorbereiding is het van belang dat er ook tijdens uw reis een beroep op ons gedaan kan worden. Wij zijn 24 uur beschikbaar en bereikbaar.

 • TROLL TRAVEL is lid van ANVR, SGR en SCR

  TROLL TRAVEL bv –  is lid van ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) onder nummer 4293 en aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) onder nummer 2115, alsmede aangesloten bij SCR (Stichting Calamiteitenfonds Reizen).

MOTORBIKE TOURS

Reisorganisatie met persoonlijke service!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

ANVR-Certificaat

Troll Travel bv is aangesloten bij ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisorganisatoren), SCR (Stichting Calamiteitenfonds Reizen) en SGR. Alle boekingen vallen onder Stichting Garantiefonds Reisgelden.

IBI-certified-specialist-badge-3
FEHAC_FIVA_BFOV

Motorbike Tours is geassocieerd lid van FEHAC (Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs) en BFOV (Belgische Federatie voor Oude Voertuigen). FEHAC en BFOV zijn lid van FIVA.